Art lease

Wil je op toegankelijke wijze in het bezit komen van één van mijn kunstwerken? Sinds kort is het mogelijk om een schilderij in maandelijkse termijnen af te lossen. Het voordeel is dat het kunstwerk direct bij je aan de muur hangt en dat je zelf kunt bepalen hoeveel je maandelijks (renteloos) betaalt.

 

Keuze uit de volgende opties:
- Directe koop: je betaalt het bedrag direct, hierbij wordt een korting van 10% gegeven op het totale bedrag.
- Aflossing in termijnen: je kiest jouw schilderij uit en bepaalt in hoeveel jaar (maximaal 3 jaar) je deze wilt aflossen. Vervolgens betaal je het schilderij (na een aanbetaling van 20%) in maandelijkse termijnen af. Het is ook mogelijk om het schilderij eerder in z'n geheel af te lossen. Bij een eerdere afbetaling dan contractueel afgesproken ontvang je 10% korting op het resterende bedrag. Deze afbetaling is geheel renteloos.
- Lease met variatie: houd je van afwisseling? Dan is het ook mogelijk om te variëren met schilderijen. Je bepaalt hoeveel je maandelijks betaalt (minimaal €25) en bouwt hiermee een spaartegoed op. Daarnaast betaal je borg voor het schilderij dat je uitkiest (20% van de aanschafwaarde). Tussendoor kun je van schilderij wisselen op de daarvoor bestemde dagen. Je kunt op elk moment stoppen met leasen en voor het gespaarde tegoed een schilderij aanschaffen.

 

Je bent nu nog maar een paar stappen verwijderd van een echte Marion Bakker bij jou aan de muur!

1. Kies je favoriete schilderij  2. Bepaal je betalingstermijn  3. Vul het aanmeldformulier in

huiskamer

Hoe werkt het precies?

Stel: je hebt interesse in een schilderij ter waarde van €1.500.

Voorbeeld bij direct kopen

  1. Schilderij ter waarde van € 1.500
  2. € 1.500 - 10% korting (€ 150) = € 1.350
  3. Betalen bij ophalen of voor levering

Voorbeeld bij aflossing in termijnen

  1. Schilderij ter waarde van € 1.500
  2. Aanbetaling 20% = € 300
  3. Restbedrag = € 1.200 verdeeld over 1, 2 of 3 jaar via automatische incasso

* bovenstaande prijzen zijn exclusief borg, eventuele transportkosten en de jaarlijkse administratiekosten á €25,-

** Bij een eerdere afbetaling dan contractueel afgesproken ontvang je 10% korting op het resterende bedrag. Deze afbetaling is geheel renteloos.

 

Stel: Je bent geïnteresseerd om met schilderijen te variëren, dan kies je voor de optie 'lease met variatie'. Inwisselen kan op de daarvoor bestemde dagen en dit vindt 2-3 keer per jaar plaats.

Voorbeeld bij lease met variatie

  1. Je bepaalt hoeveel je maandelijks wil sparen (minimaal €25 per maand)
  2. Je betaalt borg op elk schilderij (20% van de aanschafwaarde).
  3. Bij omruilen schilderij wordt de borg opnieuw berekend.
  4. Stop je met de lease, dan krijg je de borg terug en kun je voor je gespaarde bedrag een kunstwerk uitzoeken. Het gespaarde bedrag kan niet in geld worden uitgekeerd.

Kies jouw favoriete schilderij

Kies het schilderij uit dat jij graag aan de muur wil hangen. Wil je de schilderijen liever in het echt zien, dan kun je langskomen op de daarvoor bestemde exposities in mijn atelier. Desgewenst mailen we een aantal detailfoto’s van je uitgekozen schilderij om zeker te zijn van je keuze.

Meld je aan

Heb je een keuze gemaakt? Onthoud de naam en vul vervolgens het aanmeldformulier in. Geef hierbij ook aan of het gaat om een (uiteindelijke) koop óf dat je ervoor kiest om te variëren.

Nog weer weten? Kijk hier bij veelgestelde vragen.